2021. február 28. - Elemér napja.
gyorskeresés

Cégünkről

Tisztelt Partnerünk!A www.tudakozobazis.net azok számára nyújt lehetőséget, akik felismerik, hogy az eddig megszokott cégkereső módszerek mellett az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új lehetőségeket nyújt.

A TUDAKOZÓ BÁZIS Kft célja, hogy a vállalkozások számára a lehető legoptimálisabb lehetőséget nyújtsa az interneten való megjelenéshez. A cél, hogy kis- és középvállalkozása pontosabban eljuttatható legyen a kiválasztott célcsoporthoz.


Elérhetőség a TUDAKOZÓ BÁZIS Kft. rendszerében – www.tudakozobazis.net , mely keresőrendszer lehetőséget nyújt cége bemutatkozásra keresett téma szerint. Keresési témák: név, helység (megye, település), tevékenység, szolgáltatás, márkanév alapján. Az országos cégkeresőnkben lehetősége van különböző helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelőbb helyet tudja biztosítani oldalunkon a meglévő partnereink között.


A mai világban már nem az a kérdés, hogy egy vállalkozásnak, szervezetnek van-e internetes elérhetősége, hanem az, hogy ez milyen színvonalon valósul meg. Mi lehetőséget teremtünk partnereinknek saját elképzeléseik megvalósításában, támaszkodva az általunk nyújtott szolgáltatásokra, szakmai tapasztalatra. Így partnereinknek a saját cégük méretéhez mért legmegfelelőbb piaci jelenlétet tudjuk biztosítani.


EU általános adatvédelmi rendelet

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat
Adatkezelés
A Tudakozó Bázis Kft által működtetett honlap ingyenesen, regisztráció nélkül és anélkül látogatható, hogy a Felhasználónak bármilyen személyes adatot meg kellene adnia önmagáról.

A Tudakozó Bázis Kft természetes személy adatait nem kezeli!

Szolgáltatásaink:


  • Elérhetőség a TUDAKOZÓ BÁZIS Kft. rendszerében - www.tudakozobazis.net oldalán.
  • Infovonal használata, amely minden szakmai kérdésben segítséget nyújt partnereink részére.
  • Rendszerünk lehetőséget biztosít a már regisztrált Partnereink részére a saját megjelenésük módosítására, megváltoztatására.
  • Bannerfelületek biztosítása igény illetve lehetőség szerint.
  • Mini-Weboldal készítés, mely a www.tudakozobazis.net weboldalon lehetőség van cége szöveges bemutatására és bővebb információk feltüntetésére, fotók felhelyezésére.
  • Weboldal készítés igény szerint, illetve a már meglévő weboldal fejlesztése.
  • Hírek, akciók folyamatos megjelenítése és módosítása.
  • Kiemelt partnereink széleskörű bemutatása./Pr szöveg, fotók,stb./
  • Ügyfélreferens programunk, melynek keretén belül felkutatjuk és kiajánljuk partnereinket.

Reméljük, hogy bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklődésüket és Önt is partnereink között tudhatjuk!

Bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, az alábbi elérhetőségeinken: 9-15 óra között.Telefonszám:+36 1 707 70 56
Fax:+36 1 269 11 24
E-mail:info@tudakozobazis.hu
Weboldal:www.tudakozobazis.net